Back

Potovalni etui iz bambusa za zobno ščetko

9,90 

Etui iz bambusa je primeren za naše #samomoja bambusove zobne ščetke. Etui omogoča optimalen način shranjevanja zobnih ščetk doma ali med potovanjem. Odlično darilo za vse z ekološko miselnostjo.

Na zalogi. Pri tebi doma v 2-3 delovnih dneh.

✔  Na zalogi. Pri tebi doma v 2-3 delovnih dneh.
✔  Brezplačna dostava za plačila po predračunu ali s kreditno kartico
✔  45-dnevna garancija na zadovoljstvo

Poglej mnenja in objave zadovoljnih uporabnikov ščetke #samomoja »

Opis

Bambusov etui pomaga ohranjati čisto in higiensko neoporečno zobno ščetko. Ohišje je iz 100% trajnostnega bambusa, okolju prijazno, v nasprotju z običajnimi plastičnimi etuiji.

 • 100% trajnostni bambus
 • Opremljen z odprtinami za prezračevanje
 • Odlična zaščita za zobno ščetko
 • Primeren za potovanje ali uporabo doma
 • Lep, preprost in minimalističen dizajn
 • Antibakterijski z gladko površino
 • Natančno in tesno zapiranje za zaščito pred prahom
 • Zelo lahek, tako da ga lahko pospraviš kamorkoli, tudi v toaletno torbico
 • Velikost: dolžina 21 cm, debelina 3 cm
Možnosti plačila in dostava

Možni načini plačila:

 • - po povzetju (z gotovino ob dostavi pošiljke)
 • - po predračunu (nakazilo preko spletne banke ali položnice)
 • - s kreditno kartico
 • Dostava je brezplačna (za vseh 6 pošiljk, ki ti jih pošljemo v enem letu!), neglede na vrednost naročila, če plačaš po predračunu (nakazilo preko spletne banke ali položnice), ali s kreditno kartico (Mastercard, Visa).

  Strošek dostave (cena poštnine) za plačilo po povzetju je zgolj 3,90 EUR za prvo pošiljko. Vseh preostalih 5 pošiljk, ki ti jih bomo pošiljali vsaka 2 meseca, ti pošljemo brezplačno!

  Če je potrebno ščetke dostaviti na drug naslov, kot je naslov plačnika, na blagajni obkljukaj "DOSTAVI NA DRUG NASLOV?" in izpolni podatke.

  Poglej mnenja in objave zadovoljnih uporabnikov ščetke #samomoja »

  Šifra: 2000 Kategoriji: , Oznaka:

  MNENJA UPORABNIKOV

  Tina P.

  Hitra izdelava in čudovit izdelek, prijaznost na vrhuncu 🔝☺️🌷Samomoja gravirane ščetke - Mnenje od Tina P.

  Marko K.

  Imam naročnino za naju z ženo in sva povsem odmislila kupovanje ščetk v trgovnah. na les sem se navadil v par dneh, žena je rabila dober teden, ampak zdaj na plastiko niti pomisliva ne več. Ko pride po pošti vsaka dva mesca in ko vidiš ime svoje gor, je fajn občutek da je nekaj posebej zate. Imava tudi etuije bambusove za na morje in vikend izlete.

  Ines C.

  Naročila sem ščetke za darilo in zadela sem v nulo - punce vse čisto navdušene nad zanimivimi ščetkami z njihovimi imeni :)  bravo, res super ideja za vse - male in velike 😉 Samomoja gravirana ščetka - Mnenje od Ines C.

  Dijana B.

  Jaaa res je praktična. Všeč mi je ker je bio razgradljiva in označena z imenomSamomoja gravirana ščetka - Mnenje od Dijana B.

  Uroš

  Kupil sem jo za punco in vsako jutro ko jo zagleda v kopalnici, se nasmehne. To je to, namen dosežen!

  Lea U.

  Ščetko sem kupila za Valentinovo in bila sem navdušena, ko je paket prispel po pošti. Etui je zelooo lep, ščetka je super, gravura lepo narejena.. Bravo! Priporočam!

  Tomaž N.

  Top ščetka...vsi štirje max. zadovoljni...

  Lili Č.

  Res priporočam vsem! Že tako je preveč plastike na svetu in z nakupom lahko vsaj tako pomagamo našemu planetu! Pa še vgravirano ime ima in ne zamenjas svoje kartacke s drugo 😊

  Sandra F.

  Super simpatična in s fajn ščetinami 👌

  Marin V.

  Pred slabimi dvemi meseci sem poskusno vzel dve ščetkici za hčerkici in eno za sebe. Glede na redno uporabo pa glede na to,d a sem rpecje "grob" pri uporabi ščetk, sem precej presenečen, da se v teh dveh mesecih ščetine niso niti malo skrivile. Do današnjega dne so s 3x uporabo na dan, še vedno kakor prvi dan. Za razliko od večine "brand" ščetk. Otroci so sprva bili tudi rahlo zadržani, saj jim je občutek lesa "delal skomine", vendar sta se obe hitro navadili. Predvsem je velik plus to, da odmisliš nabavo, pri ta malih pa je personalizacija imena odigrala ključno vlogo.

  Klavdija K.

  Super zobna ščetka, sploh za otroke saj jim je ta napis z imenom zelo privlačen in spodbuden za ščetkanje zob. Pa še naravni materiali 🔝